Пекін та Київ тішаться, Москва скреготить зубами: Гарріс обходить Трампа і збільшує шанси демократів на вибори у Конгрес

Демократи цієї осені знов можуть отримати більшість в палаті представників та Сенаті

Віцепрезидентка Камала Гарріс має 55% шансів перемогти колишнього президента Дональда Трампа у президентських перегонах в США. Про це свідчать результати прогнозу Decision Desk HQ/The Hill’s, опубліковані у понеділок, 26 серпня, передають Патріоти України.

Також зазначається, що після заміни Байдена на Гарріс у демократів більше шансів перемогти в Палаті представників і Сенаті.

Республіканська партія залишається фаворитом на повернення більшості у Сенаті, хоча аналіз DDHQ/The Hill оцінює її шанси у 67% порівняно з 78% на момент виходу з перегонів Байдена. За цим прогнозом однопартійці Трампа отримають 51 місце.

На виборах до Палаті представників Республіканська партія має 56% відсотків шансів зберегти більшість. Це дещо менше за 61%, коли Байден був на чолі Демократичної партії.

Демократам потрібно отримати принаймні чотири місця, щоб взяти під контроль Палату представників у листопаді, і вони сподіваються, що зможуть досягти цього на тлі ентузіазму щодо Гарріс.

Зараз республіканці контролюють 220 місць у Палаті, тоді як демократи мають 211. Також є чотири вакантних місця. Фракція представників Республіканської партії може дозволити собі втратити лише чотирьох членів під час партійного голосування за умови повної присутності у залі.

Кампанія віцепрезидента США, кандидата в президенти від демократів Камали Гарріс та її партнерські групи зібрали 82 мільйони доларів під час з'їзду Демократичної партії в Чикаго минулого тижня, що збільшило до 540 мільйонів доларів загальну зібрану суму з того часу, як президент Джо Байден вийшов із перегонів.

Politico привертає увагу світу, що переляк за Дурова у росіян невипадковий: Путіністи використовує Telegram проти України для зв'язку на полі бою і організації диверсій

вівторок, 27 серпень 2024, 10:21

Telegram широко використовується російськими військовими для зв’язку на полі бою через проблеми з розгортанням власної системи безпечного зв’язку. Для РФ це також інструмент вербування диверсантів і розповсюдження пропаганди, передають Патріоти України...

Зруйнувати Київсську ГЕС ракетами неможливо? У ЦПД пояснили, чи варто порівнювати ситуацію з Херсонщиною

вівторок, 27 серпень 2024, 9:58

Зруйнувати ракетами греблю Київської гідроелектростанції неможливо. На цьому наголошує голова Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко. Про це він напиcав у Telegram, передають Патріоти України. "Щодо греблі Київської ГЕС - загроз немає. Зруйнува...