Пекло на сході: Експерт повідомив, де саме в Україні точаться найзапекліші бої

На Донбаському плацдармі наразі зосереджено основну масу російських окупаційних підрозділів. Військово-політичний оглядач групи “Інформаційний опір” Олександр Коваленко розповів про це в ефірі марафону “FreeДОМ”, передають Патріоти України.

"У районі Сєвєродонецька - найскладніша ситуація. Лисичанськ. Є загроза для Бахмута. Увесь цей район. Це обумовлено тим, що окупанти не рахуються з власними втратами та втратами техніки", - сказав Коваленко.

Він зазначив, що ворог хоче довести до кінця поставлену перед ним задачу - оточити Сєвєродонецьк та Лисичанськ, саме в оточенні просуватися вперед.

"Вони не здатні на повномасштабний наступ по цілому фронту, вони не здатні на наступ у інших напрямках, наприклад, Миколаєвському, чи розвивати ситуацію на Запоріжжі. Але пекло там триває. Фактивчно це відбувається вже другий місяць. Ще два місяці тому Росія оголосила велику битву за Донбас. І наразі вона просувається маленькими кроками, але вже досягла тактичних стратегічно важливих населених пунктів", - додав коваленко.

Аде він наголосив на тому, що Харківська, Чернігівська, Київська області демонструють те, що тактика ЗСУ, яка полягає у веденні оборонних дій та контрнаступу, працює.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...