Пенсії жителям ОРДО можна виплачувати прямо на лінії розмежування, - голова Донецької ОВЦА

Павло Кириленко пропонує встановити банкомати поблизу українських КПВВ.

Павло Кириленко. Фото: Главком.

Пенсії жителям так званої "ДНР" можна виплачувати прямо на лінії розмежування — без переходу ними через українські КПВВ. Про це заявив керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко під час брифінгу, повідомляють Патріоти України.

За його словами, відомство вже підготувало пропозиції уряду. Таке рішення може зняти соціальну напругу, вважає Кириленко. "Люди повинні мати можливість просто прийти на підконтрольну частину, вийти з "нуля" і отримати пенсію, але без допуску на територію підконтрольну. Отримали пенсію і повернулися назад, щоб вони не рухалися далі", — уточнив він.

Для цього "повинно бути встановлено багато банкоматів, багато готівки", і "відбуватися по три години на день, декілька днів на тиждень, тому що кожен буде мати бажання отримати гроші, утвориться черга", вважає Кириленко.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...