Пентагон відреагував на заяву Путіна щодо передачі ядерних ракет Білорусі

Пентагон

У Пентагоні назвали "безцеремонною" заяву президента Росії Володимира Путіна про надання Білорусі ракет, які здатні нести ядерний заряд. Про це повідомив репортер Foreign Policy Джек Детч із посиланням на високопоставленого представника Пентагону.

"Навіть не можу згадати нічого безвідповідальнішого, як високопоставлений керівник, який у такому випадку говорить про ядерну зброю", – зазначив чиновник міністерства оборони США.
Нагадаємо, Володимир Путін заявив, що Росія найближчими місяцями передасть Білорусі Іскандери-М, з яких "можна застосовувати як балістичні, так і крилаті ракети, причому як у звичайному, так і в ядерному виконанні".

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...