Пентагону доведеться об'єднати та оприлюднити дані про НЛО всіх своїх розвідувальних підрозділів

Американські військові розкажуть все, що вони знають про НЛО.


У 2021 році американським військовим доведеться зібрати воєдино всі свої знання про непізнані літаючі об'єкти та надати їх у вигляді публічного звіту. Як не дивно, таке розпорядження є частиною бюджетного плану щодо пом'якшення наслідків епідемії коронавірусу, інформують Патріоти України.

В самому кінці 2020 року президент США Дональд Трамп підписав об'ємний документ, який з легкої руки журналістів отримав назву «Акт про коронавірусну допомогу» (COVID-19 relief legislation). У ньому описується пакет заходів з відновлення економіки та підтримки населення у 2021 році, призначеної для пом'якшення наслідків епідемії COVID-19. Однак, на майже 5600 сторінках вмістилися не тільки вказівки виплатити допомогу постраждалим та закупити більше вакцин. По суті, цей акт є додатковим бюджетним планом на 2021 рік і в нього були включені вельми цікаві приписи для різних відомств.

Зокрема, розділ присвячений розвідці містить об'ємну програму дій для військових та відокремлених від Міністерства оборони спецслужб. Безпосередньо в самому документі згадок про НЛО немає, проте сайт Military.com пише, що найцікавіше приховано в роз'ясненнях, які дав Сенат США. Ця окрема публікація, серед іншого, детально вказує, які саме відомості повинні надати політикам та американцям військові.

Якщо коротко, то спеціальна робоча група при Штабі морської розвідки повинна протягом 180 днів підготувати звіт, що містить всі відомі відомості про непізнані повітряні феномени. Цим терміном в останні роки називають все, що знаходиться у повітрі та не було чітко ідентифіковано. Іншими словами - НЛО будь-якої природи. Зрозуміло, мова не стільки про інопланетян, скільки про літальні апарати, які можуть бути невідомими зразками техніки потенційного противника або рідкісними атмосферними явищами.

Словом, Пентагону доведеться об'єднати дані про НЛО всіх своїх розвідувальних підрозділів. Причому відзвітувати повинні не тільки підпорядковані Міністерству оборони служби, а й Центральне розвідувальне управління та всі інші агентства, які займаються збором даних. Доповідь буде публічною, але в ній можуть міститися засекречені розділи, так що простір для фантазії уфологів все одно залишиться. Представники Пентагону поки ніяк не прокоментували цю новину.

Американські військові опублікували відео з "НЛО". Відео

Чи на відео - інопланетяни?

Напередодні публікації звіту Пентагону в інтерв'ю CNN директор НАСА Білл Нельсон поділився своїми очікуваннями. За його словами, навіть для вищих ешелонів аерокосмічної агенції США не зрозуміло, що це за об'єкти, які побачили пілоти винищувачів.

Однак, він каже, що навряд чи ці НЛО - свідчення позаземного життя, що відвідує Землю. «Думаю, я би знав (якби це було так - ред.)», - сказав Нельсон. Але він визнав, що цілковито виключати це як можливість - передчасно.

CNN також пише, що п'ять джерел, обізнаних із результатами досліджень Пентагону, підтверджують, що посадовці не знайшли доказів того, що ці непізнані літаючі об'єкти - кораблі інопланетян. Але також експерти не дійшли однозначної відповіді про те, що ці об'єкти являють собою.

The New York Times із посиланням на свої джерела також повідомляє, що у звіті йтиметься, що чимало запитань щодо природи цих об'єктів залишаються відкритими. Зокрема, дослідники не змогли пов'язати більшість із понад 120 інцидентів зустрічі із феноменом протягом останніх 20 років із наявними військовими чи іншими технологіями.

Як пише видання, Китай та Росія активно розробляють гіперзвукові технології, й якщо виявиться, що ці об'єкти створені урядами цих держав, то ці знахідки, спекулюють медіа, будуть іще більш небезпечними для США, враховуючи те, що ці технології значно перевершують наявні американські розробки.


Історія вивчення НЛО

  • Досліджувати НЛО Пентагон почав 70 років тому. Хоча в останні роки свідчень появи таких об’єктів було все більше, посадовці відмовлялись надавати про це інформацію.
  • Марк Родігер із Центру вивчення НЛО, розповідає: «Усі ці роки ми вивчали НЛО, і докази базувались майже виключно на словах свідків. Це зрозуміло. Це цікаво, й це переконувало мене довгі роки. Але окрім слів свідків потрібно щось іще, і тому відеозаписи військових – це настільки захоплююче».
  • Доповідь готує робоча група міністерства оборони США, яку створили минулого року, щоб «покращити розуміння невідомих атмосферних явищ» (так у США офіційно називають НЛО) і встановити, чи не загрожують вони національній безпеці.
  • Щодо більшості з приблизно 120 вивчених випадків, які трапилися за останні 20 років, вдалося довести, що американські технології не мають до них жодного стосунку. При цьому визначити їхню природу з повною впевненістю неможливо, йдеться в документі.
  • Як стверджують ЗМІ, посилаючись на джерела у команді, що готує звіт, автори дослідження інцидентів із так званими НЛО не знайшли доказів їхнього зв'язку з прибульцями, але і не стверджують протилежного.
  • Скорочений варіант звіту дадуть Конгресу 25 червня.

Поки скептики пояснюють відеозаписи ймовірними проблемами із відеообладнанням на винищувачах, їхні опоненти кажуть, що такі об’єкти можуть мати лише американське, китайське чи російське походження, - або позаземне.

І додають, що перші дві версії – малоймовірні, адже таких технологій у землян поки немає.

За матеріалами ЗМІ

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...