Перебіг наступу, доповіді Залужного та Буданова: Зеленський прибув до Дніпра та провів виїзну Ставку

Президент України Володимир Зеленський у четвер, 27 липня, прибув до Дніпра. Там розпочав робочий день зі Ставки верховного головнокомандувача, яка відбувалася в зоні відповідальності ОСУВ "Таврія". Про це він повідомив на сторінці у телеграм-каналі, передають Патріоти України.

На засаданні обговорювали ситуацію на фронті, перебіг наступальних та оборонних дій Сил оборони. Глава держави заслухав доповіді головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, командувачів Тарнавського та Сирського, а також дані розвідки від керівника ГУР Кирила Буданова.

"Пильна увага до забезпечення військ боєприпасами. Доповіді заступника міністра оборони Замлинського та командувача сил логістики Гуляка.Результативність використання наявних систем ППО та підсилення повітряного щита з урахуванням майбутніх надходжень – командувач Повітряних сил Олещук", - написав він. Такж він повідомив, що добігає кінця всеохопна перевірка військкоматів (ТЦК). За результатами одинадцять областей – на особливому контролі.

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Змагання роботизованих систем: Росіяни розробили новий спосіб вистежувати українські морські дрони

п’ятниця, 28 червень 2024, 0:10

Росіяни заявляють, що безпілотні вертольоти ВТ-30Е можуть виконувати моніторингові завдання цілодобово та за будь-яких погодних умов. . Російські окупанти для розвідки та відстежування українських безекіпажних катерів-камікадзе планують використовуват...