Перебрав "бояришника"? Медведєв закотив затяту істерику і розмріявся про "зникнення України з планети"

Заступник голови Радбезу країни-агресора Росії Дмитро Медведєв вибухнув текстом, наповненим абсурдними міркуваннями про майбутнє України і Заходу. В його ілюзорному світі Україна, мовляв, "нікому не потрібна і зникне з планети", а на західний світ нібито "очікує кінець", передають Патріоти України.

На своїй сторінці в забороненій соціальній мережі ВК він опублікував свою, мовляв, "точку зору" про геополітичну ситуацію в світі. Судячи з усього, надихався Медведєв мріями і своїм нерозумінням об'єктивної реальності.

Зокрема, текст Медведєв розбив на 6 пунктів. Скрізь абсурд - Україна, мовляв, "нікому не потрібна", а допомога державі з боку Заходу нібито буде остаточним заходом раніше царственої, але зубожілої від виродження Європи". "Експерт" видав свій нібито "прогноз" і щодо ситуації у США. Вірить, що там буде якась, мовляв, дестабілізація.

Крім того, він образливо висловився про Україну і сказав, що держава нібито "нікому не потрібна" і, мовляв, "в межах 1991 року є непорозумінням". "Така Україна не потрібна нікому на планеті. Саме тому її не буде", - розмріявся Медведєв. Правда, забув уточнити, а чи буде взагалі існувати країна-окупант Росія.

Депортації тривають? Влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей

понеділок, 29 квітень 2024, 6:57

За даними російського видання "Важные истории", влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей, до депортації причетна дитяча омбудсмен Кремля Марія Львова-Бєлова та фонд, у якому працювали майже всі її родичі, передають Патріоти...

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...