Перечікують лише зустріч Зеленського з Трампом: В Україні готуються розпочати "полювання" на Супрун

За словами колишньої в.о. голови МОЗ, зараз ДБР веде розслідування проти держсекретаря МОЗ Артема Янчука.

Уляна Супрун. Фото: Укрінформ.

Колишня виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун заявила, що на неї і її колег шукатимуть компромат, щоб відкрити кримінальні справи. За її словами, справу почнуть після зустрічі Зеленського з Трампом. Про це Уляна Супрун розповіла в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Мені вже сказали друзі з правоохоронних органів, що їм дано вказівку знайти на мене і на моїх заступників щось таке, що дозволить відкрити проти нас кримінальні справи. І зараз вони чекають зустрічі Трампа із Зеленським, а після цього почнуть справу проти мене" , - сказала Супрун.

За словами колишньої в.о. голови МОЗ, зараз ДБР веде розслідування проти держсекретаря МОЗ Артема Янчука. "Вони думають, що він "людина Супрун". І бояться, що всі, хто залишився в міністерстві, це "люди Супрун". Вони не розуміють, що це професійні чиновники, які пройшли конкурс і роблять свою роботу в інтересах українського народу", - заявила Супрун.

Як приклади переслідування вона назвала 15 аудитів, які Рахункова палата провела в МОЗ за час, що Супрун очолювала міністерство, аудит роботи МОЗ, призначений комітетом Верховної Ради з питань здоров'я нації і те, як швидко суд призначив до розгляду позов до неї колишнього нардепа від "Радикальної партії" Ігоря Мосійчука.

"Нам було сказано, що це йде від Офісу президента. Але думаю, що це вже такий мем, у всіх випадках говорити про Офіс президента, і не завжди воно так", - додала Супрун.

Джерело: LB.ua

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...