Перед смертю був у ресторані з помічником депутатки Скороход: Поліція розповіла деталі загибелі Полякова

Правоохоронці встановили, що депутат групи "За майбутнє" Антон Поляков, якого знайшли мертвим, увечері вживав алкоголь в одному із закладів з Русланом Джамбулатовим. Про це під час брифінгу повідомив голова столичної Національної поліції в Києві Іван Вигівський, передають Патріоти України.

Джамбулатов - це помічник депутатки Анни Скороход, пише LB.ua. Поляков випивав: у його крові виявили один проміле алкоголю. Його знайомий був тверезий. Після того, як чоловіки вийшли з ресторану, вони сіли до авто Джамбулатова, який запропонував відвезти нардепа додому.

Поляков відмовився. Їхнє авто їздило вулицями. Потім Джамбулатов запропонував Полякову на таксі поїхати. Він пересів в інший транспортний засіб. Коли таксі їхало Києвом, то його зупинили патрульні - водій перетнув подвійну розмітку. Під час перевірки документів поліція побачила півлежачого Полякова.

За словами таксиста, пасажир був у стані алкогольного сп'яніння і йому стало зле. Поліція викликала швидку, але медикам не вдалося врятувати депутата. "Виїхала слідчо-оперативна група, експерти... Як ви знаєте, по процедурі проводиться таке саме досудове, як по умисному вбивству", – зазначив Вигівський.

Нагадаємо, поліція знайшла мертвим народного депутата Антона Полякова уночі 8 жовтня. Політика виявили патрульні, які зупинили автомобіль таксі, в якому він їхав пасажиром, за порушення правил дорожнього руху. За попередньою інформацією, чоловікові стало зле в автівці.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...