Перед смертю жінку зґвалтували: Cпливлли моторошні подробиці вбивства окупантами родини з дітьми на Запоріжжі

Російські окупанти розстріляли батьків та їхніх двох малолітніх дітей у селищі Комиш-Зоря. Жінку росіяни зґвалтували та задушили. Про це повідомляє "РІА Мелітополь", передають Патріоти України.

Вбивство мирних жителів сталося 17 листопада в селищі Комиш-Зоря Пологівського району Запорізької області. Російські окупанти вбили родину Дармобід - голову родини Олександра, його дружину Наталю та їхніх двох дітей.

Особи військових злочинців, які вбили цивільних, встановили OSINT-розслідувачі. Ними виявилися військовослужбовці 57-го полку 6-ї мотострілецької дивізії 58-ї армії РФ.

Між місцевими жителями та окупантами виникла сварка, під час якої загарбники з вогнепальної зброї розстріляли Олександра та двох його малолітніх дітей. Жінку, за словами розслідувачів, росіяни зґвалтували та задушили.

Після вбивства з будинку родини зникли гроші та цінні речі. Це підтвердили родичі загиблих. Військовими злочинцями, за словами OSINT-розвідників, є:

  • Касьян Іван Юрійович, 1991 року, село Городна Московської області;
  • Толстіков Андрій Юрійович, 1986 року, населений пункт Жуково Тульської області.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...