Перед смертю жінку зґвалтували: Cпливлли моторошні подробиці вбивства окупантами родини з дітьми на Запоріжжі

Російські окупанти розстріляли батьків та їхніх двох малолітніх дітей у селищі Комиш-Зоря. Жінку росіяни зґвалтували та задушили. Про це повідомляє "РІА Мелітополь", передають Патріоти України.

Вбивство мирних жителів сталося 17 листопада в селищі Комиш-Зоря Пологівського району Запорізької області. Російські окупанти вбили родину Дармобід - голову родини Олександра, його дружину Наталю та їхніх двох дітей.

Особи військових злочинців, які вбили цивільних, встановили OSINT-розслідувачі. Ними виявилися військовослужбовці 57-го полку 6-ї мотострілецької дивізії 58-ї армії РФ.

Між місцевими жителями та окупантами виникла сварка, під час якої загарбники з вогнепальної зброї розстріляли Олександра та двох його малолітніх дітей. Жінку, за словами розслідувачів, росіяни зґвалтували та задушили.

Після вбивства з будинку родини зникли гроші та цінні речі. Це підтвердили родичі загиблих. Військовими злочинцями, за словами OSINT-розвідників, є:

  • Касьян Іван Юрійович, 1991 року, село Городна Московської області;
  • Толстіков Андрій Юрійович, 1986 року, населений пункт Жуково Тульської області.

Потрібні свої артилерійські снаряди та більше бронетехніки: Директор Rheinmetall розповів про будівництво збройових заводів в Україні, один вже працює

субота, 26 жовтень 2024, 18:14

Концерн Rheinmetall запланував в Україні будівництво чотирьох заводів з виробництва зброї. Один із них уже працює.Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв’ю директора Rheinmetall Арміна Паппергера, передають Патріоти України. . "У нас бага...

Доленосні вибори в Грузії: Зафіксовано масову бійку - спостерігачі ловлять проросійську партію влади на фальсифікації (відео)

субота, 26 жовтень 2024, 17:23

У столиці Грузії Тбілісі біля виборчої дільниці №60 відбулася масова бійка, повідомляють грузинські ЗМІ. У бійці брали участь кілька десятків людей. Конфлікт стався у спальному районі міста Глдані, передають Патріоти України. Повідомляється, що в бійці...