Перед цим місцевим порадили "не хвилюватися": Під Курськом пролунали "хлопки" та почалася пожежа

У Курській області (Росія) місцеві повідомляють про пожежу та вибухи. Ряд повідомлень і скарг з'явилися в регіональних Telegram-каналів, передають Патріоти України.

За словами очевидців, горить будівля площею 200 квадратних метрів. На місце події виїхали рятувальники. Згідно з окремими повідомленнями, в населеному пункті чутні також вибухи та стрілянина.

Увечері, 17 липня, російські військові попросили жителів області зберігати спокій: "Наші військові приступили до виконання бойових завдань в рамках "СВО" (війни - ред.) на кордоні Глушківського району з Сумською областю. Саме тому тут чути постріли".


Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...

Почалася істерика: Росія погрожує ексглаві МЗС Литви за пост про Керченський міст

неділя, 28 квітень 2024, 12:25

Перший заступник постійного представника Росії в ООН Дмитро Полянський у неділю, 28 квітня, відреагував на пост колишнього міністра закордонних справ Литви, нині посла країни в Швеції Лінаса Лінкявічюса щодо Керченського (Кримського) мосту, заявивши, щ...