Перед вами "найвидатніший лідер сучасності": Батько Зеленського завів Instagram і порадив противникам президента "не гавкати"

В очах криворозького професора-юриста син, певно, Дон-Кіхот, котрий б'ється зі вселенським злом на теренах України. "Велике крадівництво" та адмінресурс з ознаками диктатури, то мабуть вигадки ворогів людства і його Вови.

Батько президента України Олександр Зеленський зареєструвався в Instagram, щоби підтримати сина й захистити його від "необґрунтованої критики". Усі свої дописи Олександр Зеленський присвятив родині, повідомляють Патріоти України.

Після шквалу негативу у коментарях чоловік вирішив викласти окремий допис, у якому вказав противникам Зеленського, куди їм слід податися. "Ось ви пишете, скаржитеся, мене обзиваєте, проклинаєте Вову… Та якщо вас щось не влаштовує, вам усе не подобається, ідіть і зробіть краще, а не гавкайте в інтернеті. Я зареєструвався тут не для того, щоби вислуховувати невдоволення тих, хто не хоче навіть ср** з дивана підняти", – відповів старший Зеленський.

Він додав, що все життя працював, щоби жити так, як живе зараз. "І в мене, слава богу, все у порядку", – констатував батько президента.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...