"Передаємо привіт українським виробникам БПЛА!": Російські солдати потрапили у полон і діляться емоціями (відео)

Українські захисники із підрозділу Code 9.2 взяли в полон двох російських окупантів. Загарбники передали привіт українським виробникам безпілотників і розхвалили наших воїнів, які їх застосовують, передають Патріоти України.

Відповідні кадри у своємуTelegram-каналі опублікував виробник та постачальник FPV дронів-камікадзе "Ескадрон". Окупанти казали, що небо належить Силам оборони України, завдяки дронам вони не дають ворогу рухатися вперед.

"Передаємо привіт українським виробникам БПЛА, ви найкращі", – казали росіяни. В одного з окупантів також спитали, чи сподобалися йому кадри, на яких український дрон-камікадзе вражає КамАЗ армії РФ. Безпілотник влетів просто у вітрове скло машини загарбників, яка їхала дорогою. "Так, дуже добре (відпрацювали ЗСУ – Ред.)", – визнав він.


Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...