"Передайте хто-небудь": Найєм у відповідь на критику нагадав Тимошенко "незручну правду" про неї саму

Мустафа Найєм нагадав про подробиці скандального інциденту, до якого опосередковано причетна сама Юлія Тимошенко.

Мустафа Найєм. Фото: соцмережі.

В Україні розгорається новий скандал, який пов'язаний зі звинуваченнями Юлії Тимошенко на адресу "Укроборонпрому". Мустафа Найєм несподівано нагадав неприємний для Тимошенко факт, як її соратник і глава Миколаївського осередку партії "Батьківщина" вкрав на оборонному замовленні значну суму грошей, передаютьПатріоти України.

Він також натякнув на розкішне життя Юлії Тимошенко, шикарний гардероб якої погано поєднується з офіційними доходами. "Кажуть, вчора в ефірі пані Тимошенко піднімала тему зарплат в "Укроборонпромі". В силу посади намагаюся не коментувати політику і політиків в цілому. Але тут ось яка історія. У 2009 році один із заводів "Укроборонпрому" підписав контракт з Іраком на поставку 420 БТР і 6 літаків Ан-32 на загальну суму в півмільярда доларів. Але контракт був зірваний, і за цим фактом було порушено кримінальне провадження. у ході слідства було встановлено, що з 2013 по 2014 роки якась компанія «Runestone Partners», зареєстрована на американського пенсіонера, отримала від "Укрспецекспорту" 750 тисяч доларів за агентські та брокерські послуги, які насправді не виконувала. Через дивний збіг обставин 25% однієї з фірм-партнерів цієї компанії володів ...глава Миколаївського осередку партії "Батьківщина". І саме ця ж компанія оплатила 1,3 мільйонів доларів США за послуги американських лобістів для лідера Юлії Тимошенко.

Так ось передайте хтось "кінопрокатчиці", щоб наступного разу перед тим, як згадати про оборонну промисловість, пояснити, звідки платилися мільйони за послуги американських лобістів і заодно допомогти нам повернути гроші, які вкрав її соратник і однопартієць. Тому що той самий харківський завод досі "отхарківається" від цих послуг. Негайно після цього готовий обговорити з Юлією Володимирівною розмір своєї зарплати і витрати на її гардероб. І, до речі кажучи, не передруковуйте це як новину, а то скажуть, що знову проплатили. Насправді всі ці факти давно відомі і були розслідувані журналістами BIHUS.info", - написав він.

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...