Передостанній фюрер Європи здувається? Лукашенко заявив, що гарантує нові вибори, "якщо цього захоче народ"

Ті, хто добре знає диктатора, радять не вірити його словам, лише фактам. Тому білорусам варто не послаблювати зусиль

Самопроголошений "президент" Білорусі Олександр Лукашенко сказав, що гарантує проведення нових виборів в країні, коли, мовляв, громадяни приймуть таке рішення, повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegram-канал "Пул первого"

На відкритті третьої лінії мінського метро Лукашенко 6 листопада виступив перед зібраним трудовим колективом. Він зокрема поскаржився, що західні партнери вимагають від нього перевиборів президента, і заявив, що готовий гарантувати їх, "якщо цього захоче народ".

"Ну і на злобу дня. Деякі від нас вимагають нових виборів. Гарантую вам нові вибори, тоді, коли ви приймете рішення. Гарантую.

Німці вчора занепокоїлися, аж в парламенті своєму прийняли рішення, для нас білорусів. Ви спочатку там, у себе розберіться. У Польщі розберіться, вона ближче. І найголовніше - чи зажадають вони від американців провести нові, повторні вибори? Ось я подивлюся, як німці вимагатимуть від американців", з заявив Бацька.

Оборона Вовчанська: Прикордонники показали, як знищили два російських танки, котрими загарбники атакували найближче до держкордону місто Харківщини (відео)

четвер, 16 травень 2024, 1:45

Прикордонники-аеророзвідники знищили два російських танки, з яких окупанти обстрілювали околиці міста Вовчанськ на Харківщині. . Пілоти розвідувальних БпЛА переслідували ворожу техніку до місця стоянки і за першої ж нагоди нанесли вогневе ураження.

Не зважаючи потуги з москви: Шикарна яхта Медведчука "Royal Romance" перейшла під синьо-жовтий прапор. В АРМА пояснили значення прецеденту для України

четвер, 16 травень 2024, 0:18

92-метрова яхта "Royal Romance" набула статусу українського судна. Це означає національну приналежність судна, на яке поширюється юрисдикція України. . Заарештована яхта "Royal Romance", яка належала проросійському політику Віктору Медведчуку, отримал...