"Передумали" повертати: В окупованому Криму розформовують групу захоплених кораблів ВМС України

Раніше окупаційна адміністрація планувала повернути кораблі Україні, проте нібито через поширення коронавірусної інфекції COVID-19 цього не сталось.

В окупованому Росією українському Севастополі розформовують групу захоплених кораблів ВМС ЗС України. Про це пише Телеграм-канал "Морской | Флот", передають Патріоти України.

Напередодні у штатне місце стоянки в бухті «Голандія» повернувся захоплений корабель управління «Славутич» (U510). Як пише Телеграм-канал, раніше окупаційна адміністрація планувала повернути кораблі Україні, проте нібито через поширення коронавірусної інфекції COVID-19 цього не сталось.

Формування групи з захоплених українських військових кораблів розпочалось у березні 2020 року. Загалом у 2014-у році Росія захопила 51 військовий корабель та допоміжних суден ВМС ЗС України. Частина з них була повернута Україні впродовж перших двох місяців, згодом цей процес було зупинено.

Всі ці кораблі були захоплені впродовж лютого-березня 2014 року російськими військами в ході окупації Кримського півострова.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...