Передували обшуки силовиків: На фешенебельному курорті Франції заарештували віллу ексдружини Путіна, - ЗМІ

Французькі правоохоронці в грудні 2023 року заарештували віллу Рівері, що пов’язана з екс-дружиною російського диктатора Володимира Путіна - Людмилою Очеретною. Про це повідомляє видання Challenges.

Вілла належала росіянину Артуру Очеретному - чоловіку колишньої дружини Путіна, зазначає ЗМІ.

Нерухомість розташована в Англеті, недалеко від Біарріца. Раніше паризьська прокуратура вже проводила там обшуки.

"Під прицілом" прокуратури також перебуває нерухомість кількох наближених до Кремля олігархів - Геннадій Тимченко, брати Ротенберги та бізнесмен Сергій Тоні.

Віллу Рівері побудували у 1930 році. Спочатку її назвали Вілла Сюзанна на честь вдови лондонського банкіра, яка була її спонсором.

OCCRP зазначає, що нерухомість площею 5 000 квадратних метрів придбано за 5,4 млн євро Артуром Очеретним у грудні 2013 року.

Стосується Європи: Трамп назвав умову, за якої продовжить виділяти гроші на підтримку України

вівторок, 30 квітень 2024, 18:30

Ексочільник Білого дому і кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що очікує від Європи збільшення розміру військової допомоги для України. Вона має відповідати сумам, які надає Америка, в іншому разі він також відмовиться від підтримки, передаю...

Кошмарити Білгород, чи Курськ тепер не завадять: Бійці ССО уразили два вопожі ЗРК "Бук" на Сумському напрямку (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 18:17

Українські військові уразили два російські зенітно-ракетні комплекси Бук росіян на Сумському напрямку. Про це у вівторок, 30 квітня, повідомило командування Сил спеціальних операцій ЗСУ і оприлюднило відео з місця подій . Оператори одного з підрозділ...