Переганяв автівку окупантам на Донбас: Відомий російський актор загинув у ДТП (фото)

Вранці 20 вересня загинув відомий російський актор Сергій Пускепаліс. Він з 2014 року часто їздив на тимчасово окуповані території Донбасу і підтримував загарбників. Про його загибель повідомили росЗМІ, передають Патріоти України.

Відомо, що акторові і режисерові було 56 років. Обставини ДТП ще з'ясовуються, але відомо, що він їхав в черговий раз на Донбас, віз туди автомобіль Ford Transit. Повідомляється, що Пускепаліс був пасажиром.

Аварія сталася вранці на південному сході Ярославської області. Автомобіль, в якому їхав Сергій, врізався у фуру. Судячи з відео, яке опублікував Tehegram-канал Mash, Ford Transit знаходився на зустрічній смузі. Повідомляється, що в ДТП загинуло дві людини.


Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....

Особлива "гра" Кремля? В ISW пояснили, що стоїть за арештом заступника Шойгу, якого запідозрили в держзраді

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:47

Російська влада заарештувала заступника міністра оборони Тимура Іванова 24 квітня за звинуваченням у отриманні хабаря, хоча інші джерела вказали, що він підозрюється у державній зраді. Арешт топчиновника викликав в інформаційному просторі країни-агресо...