Перегнав російський вертоліт до України: Пілот з РФ може вступити до лав ЗСУ та отримати громадянство

Російський пілот Максим Кузьмінов, який провів спецоперацію та перегнав вертоліт Мі-8 з Росії до України, розглядає можливість приєднатися до ЗСУ. Про це російський військовий заявив на закритій пресконференції в Києві, передають Патріоти України.

"Максим зараз – вільна людина у вільній країні. Наскільки відомо, є розмірковування про намір долучитися до сектора безпеки й оборони України й далі протидіяти російській військовій агресії на цій війні", – зазначив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов.

Сам російський військовий підтвердив, що хотів би приєднатися до української армії. "Надалі хочу пов'язати життя з авіацією. Надійшла пропозиція залишитися тут, я розгляну", – зазначив російський пілот.

Він також додав, що уряд нашої держави пообіцяв йому та його родині безпеку, виплати та нові документи. Сам же пілот хоче набути українського громадянства.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...