"Переговоры провалили, потому что челюсть забыли": "Квартал" висміяв "сліпих і глухих" Фокіна та Кравчука (відео)

Автори студії назвали ролик "Один глухий, другий сліпий – Кравчук і Фокін після мінських переговорів".

"Квартал 95" висміяв главу української делегації в Тристоронній контактній групі, першого президента Леоніда Кравчука та виключеного з ТКГ Вітольда Фокіна. Номер про візит політиків після переговорів до президента України Володимира Зеленського вийшов в ефір 21 листопада. Відео було опубліковано на YouTube-каналі "Студія Квартал 95 Online", повідомляють Патріоти України.

Автори студії назвали ролик "Один глухий, другий сліпий – Кравчук і Фокін після мінських переговорів". Коміки побудували більшість жартів, обігруючи старість політиків: "Кравчук" погано бачить, тому проходить повз стіл у кабінеті "президента"; обидва погано чують, тому перекручують слова "Зеленського"; "Фокін" засинає в середині розмови тощо.

У фіналі "президенту" телефонують і повідомляють, що Росія погодилася на всі умови України – аби тільки "Фокін" і "Кравчук" до них більше не приїжджали.

Видання "Страна", посилаючись на свої джерела в ТКГ, повідомило, що ця сцена в шоу нібито сильно засмутила Кравчука і він припинив спілкування з Офісом президента. "Йому вже телефонували вибачатися і Зеленський, і [Андрій] Єрмак. І [Євген] Кошовий. Але з Кошовим Кравчук навіть не став говорити", – сказало джерело.

Офіційно наявність конфлікту спростовують. "Це не так. Кравчук сьогодні благополучно вів засідання ТКГ. Без найменшого натяку на образу або неконструктів", – повідомив спікер української делегації в ТКГ Олексій Арестович.

"На увесь фронт у них не вистачить сил": Росія може готувати відволікаючий удар для відтягнення сил ЗСУ, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:24

Окупаційні війська Росії можуть готувати новий удар для відволікання, щоб відтягнути Сили оборони України і здійснити потужний наступ на іншому напрямку. Про це в ефірі телемарафону розповів керівник Центру військово-правових досліджень, експерт Олекса...

Українка вважає, що її однопартієць занадто щедрий до її земляків: Конгресвумен-республіканка Спартц пропонує значно скоротити допомогу Україні з законопроєкту Джонсона

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:15

Уродженка України, конгресвумен Вікторія Спартц подала до законопроєкту про додаткове фінансування України правки, які передбачають скорочення частини військової та всієї фінансової допомоги. . Одна з правок Спартц пропонує виключити із законопроєкту ...