Переговори про допомогу Україні триватимуть: Сенат США відклав святкові канікули

Сенат США працюватиме наступного тижня, відклавши святкові канікули, оскільки переговори про допомогу Україні та безпеку кордонів тривають. Про це сказав лідер демократів у Сенаті США Чак Шумер, передають Патріоти України з посиланням на CGTN America.

Зазначимо, що Шумер назвав позицію республіканців щодо кордону "спробою захопити заручників", а також закликав республіканців підтримати Україну та подумати, чи відповідає їх політика інтересам Сполучених Штатів.

Раніше повідомлялося, що американські конгресмени пішли на канікули, не ухваливши допомогу Україні. Спікер Палати представників Майк Джонсон не підтримав пропозицію лідера демократів у Сенаті Чака Шумера щодо подовження на тиждень роботи обох палат Конгресу США для ухвалення додаткового фінансування для України перед Різдвом.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...