"Переговори тривають": Росіяни заявили про переобладнання білоруських Су-25 на носії ядерної зброї

Наразі нібито між Білоруссю і Росією тривають переговори щодо переобладнання білоруських Су-25 на носії ядерної зброї. Про це заявив заступник голови російської делегації на засіданні першого комітету ГА ООН Костянтин Воронцов, передають Патріоти України.

"На даному етапі мова йде виключно про передачу Республіці Білорусь комплексів Іскандер-М подвійного оснащення з ракетами в звичайному спорядженні, а також надання частини білоруських літаків Су-25 технічної можливості нести ядерну зброю", - сказав він.

Воронцов додав, що поки передавати Білорусі технології з переобладнання літаків у носії ядерної зброї не передбачається. Він також уточнив, що зараз "не передбачається також ні фізично оснащувати білоруські системи ядерними боєзарядами, ні переміщати такі боєзаряди на білоруську територію".

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...