Перейшла на бік ворога добровільно: У Харкові судитимуть експоліціянтку-зрадницю (фото)

Харківська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо експоліціянтки за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України), повідомляють Патріоти України.

Слідство встановило, що старший оперуповноважений відділу кримінальної поліції Куп’янського РВП ГУНП в області у червні минулого року зрадила присязі та з власної ініціативи пішла на співпрацю з ворогом.

В окупованому Куп‘янську зрадниця чергувала у незаконному правоохоронному органі, патрулювала вулиці, оформлювала заяви про злочини і події відповідно до російського законодавства.

"Згодом жінка вже офіційно стала "и. о. старшего оперуполномоченного отдела уголовного розыска" в "УВД ВГА Харьковской области". На цій "посаді" вона переважно займалась заведенням розшукових справ відповідно до російського законодавства", — розповіли у Харківській обласній прокуратурі.

Згодом жінку підвищили до "старшего оперуполномоченного отдела уголовного розыска Отдела полиции №1 (дислокация г. Купянск)". Обвинувачену вже звільнено з органів Національної поліції України. Нині вона перебуває у розшуку. Обвинувальний акт розглядатимуть у Червонозаводському районному суді м. Харкова.

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...

Скоро в Україні? Британці вперше випробувували лазерну зброю проти безпілотників

субота, 27 липень 2024, 20:30

Цей зразок лазерної зброх вже здійснив понад 40 тисяч тестових годин і знищив понад 400 цілей. Британська оборонна компанія Raytheon вперше в історії країни випробувала проти безпілотників лазерну зброю, інтегровану в бронемашину, передають Патріоти Ук...