Перейшло на "службу" до ЗСУ: Українські захисники знищують окупантів за допомогою трофейного озброєння

Воїни ЗСУ з 93-ї ОМБр "Холодний Яр" використовують у боротьбі проти окупантів трофейну російську зброю. Захоплене героями озброєння тепер перейшло на бік добра, передають Патріоти України.

Відео з деякими деталями роботи військовослужбовців оприлюднила уFacebook пресслужба окремої механізованої бригади. На початку ролика можна почути, як ворожі "Гради" б'ють по українській території.

Захисники країни розповіли, що, крім іншого, захопили російську протитанкову установку "Фагот". На ній окупанти маркером написали "Курськ".

"Вони взагалі не готові вести бойові дії тут. Деякі, ми бачили, взагалі не знають, що робити, просто розбігаються... Не знають, що потрібно хоча б притиснутись до землі, знайти укриття. Вони просто біжать", – розповів один із бійців про супротивника. Серед іншого трофейного озброєння – тепловізійні приціли. З їхньою допомогою наші герої вистежують ворогів.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"