Переховувався у сільській хатині: В Іспанії заявили про затримання українця, причетного до вбивства силовиків на Майдані

Іспанська поліція заявила, що затримала українського громадянина, який нібито підозрюється у вбивстві двох силовиків у 2013 році під час подій на Майдані, повідомляють Патріоти України.

Іспанські правоохоронці стверджують, що затриманий переховувався від поліції та останнім часом жив у хижині у віддаленій сільській місцевості. Заарештували чоловіка у місті Пусоль, що у Валенсії, оскільки українські силовики подали його у міжнародний розшук.

Поліція Іспанії повідомила, що почала шукати українця у квітні минулого року, коли стало відомо, що він може перебувати у Валенсії. Вказується, що чоловік начебто регулярно використовував громадський транспорт та змінював своє місцезнаходження: від Барселони та Мадриду до Валенсії.

У заяві поліції вказується, що правоохоронці встановили спеціальну техніку, щоб виявити місцезнаходження схованки українського громадянина. Невдовзі його там і заарештували.

Нагадаємо, ще у 2018 році повідомлялось, що Генеральна прокуратура повідомила кільком особам про підозру у вбивстві та замаху на вбивство з вогнепальної зброї правоохоронців під час Майдану в 2014 році.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.