Переляканий малюк бігав серед трупів та згорілих авто: Внаслідок удару окупантів по Запоріжжю сиротою став 3-річний хлопчик (відео)

Ранковий ракетний удар Росії 30 вересня по колоні мирних жителів у Запоріжжі осиротив трирічну дитину. Хлопчик голосно плакав і бігав по розбомбленій трасі в пошуках мами й тата, які загинули на місці. Про це повідомили автори Telegram-каналу РІА Мелітополь, посилаючись на розповідь очевидця, передають Патріоти України.

Свідок жахливих подій досі шокований цим видовищем. "Це просто жах. Я бачив, як серед згорілих авто і трупів бігає трирічний хлопчик і шукає своїх батьків. А вони загинули. І мама, і тато загинули...", – розповів він.

Ще один хлопчик п'яти років, якого російські окупанти прийшли "демілітаризувати", отримав тяжкі травми від їхньої атаки. Наразі дитина перебуває у важкому стані в реанімації, лікарі намагаються врятувати її життя.

"Серед постраждалих є мешканці Мелітополя, які стояли в колоні на виїзд зранку на окуповану територію. На 11.32 вже загинуло 24 особи та 36 поранено", – підсумували автори, посилаючись на офіційні дані ДСНС.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...