"Переломний рубіж": Путін на параді поскаржився, що проти РФ почали війну, і знову заговорив про захист Донбасу

Російський диктатор Володимир Путін почав свій виступ на параді на честь дня перемоги у Москві. Кремлівський лідер цинічно заявив, що проти РФ сьогодні розв'язано справжню війну. Трансляцію виступу лідер вели російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Диктатор, який розпочав кровопролитну війну в Україні, заявив, що Росії немає недружніх країн як на Заході, так і на Сході.

"Сьогодні цивілізація знову перебуває на вирішальному переломному рубежі. Проти нашої Батьківщини знову розв'язана справжня війна", – наголосив Путін.

"Захід твердить про свою винятковість, провокує конфлікти, сіє ненависть, знищує сімейні цінності, щоб і далі нав'язувати народам свою волю", – традиційно вибухнув звинуваченнями диктатор.

Водночас диктатор заявив, що мета противників Росії сьогодні – домогтися її розпаду та знищення. Київ же, за словами Путіна, "став заручником державного перевороту та розмінною монетою в руках Заходу".

Нагадаємо: скласти компанію кремлівському диктатору цього дня прибула низка іноземних лідерів, здебільшого з країн Азії. На парад приїхали президент Киргизстану Садир Жапаров, прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян, самопроголошений лідер Білорусі Олександр Лукашенко.

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...