"Перемагає той, хто розумніший, а не той, хто був у Трускавці": Нардеп від "Батьківщини" прокоментував свою сварку зі "слугою народу"

Народний депутат від партії «Батьківщина» Олексій Кучеренко прокоментував свою суперечку з колегою по парламенту від фракції «Слуга народу» Максимом Ткаченком, передають Патріоти України.

«Мої сини мучають мене простими питаннями – хто цей «нехороший дядько», чому він лається матом, як вийшло, що його обрали у ВР, хто його туди привів і за які гроші, чому він є аж заступником правлячої фракції, хто його батьки і як його покарати, коли вони підростуть?!», – пише Кучеренко на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що попросив синів, коли вони досягнуть повноліття і отримають право голосувати, «мінімізувати потрапляння неадекватів у вищі органи влади своєї країни».

«Я усіма силами намагаюся пояснити хлопцям, що ідіотів навколо дуже багато, потрібно набратися терпіння і ні в якому разі не вступати з ними в суперечки, карати хуліганів потрібно за законом, а про те, хто його привів до ВР, потрібно питати у нашого президента Володимира Зеленського та у «політичних лідерів» його «політичної сили»!», – написав нардеп.

Кучеренко додав, що в дискусіях перемагає той, хто розумніший і більш підготовлений , “а не той, хто був у «Ріксосі» в Трускавці”. Як відомо, «слуги народу» мешкали в дорогих готелях під час тренінгу в Трускавці перед відкриттям сесії парламенту. Також Курченко опублікував скріншот з сайту Верховної Ради, де описані повноваження Ткаченка.

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...