"Перемога" буде більше схожа на поразку: Царьов несподівано заявив, що російська армія безтолково воює в Україні

Колишній народний депутат від "Партії регіонів", сепаратист-утікач Олег Царьов заявив, що війська РФ "безглуздо" воюють в Україні. На його думку, так звана "перемога" росіян буде більше схожою на поразку, передають Патріоти України.

Про це Царьов написав в одному з коментарів у соцмережах. Зокрема, ексдепутат, який раніше закликав до війни та захоплення України, тепер вважає, що бажана в РФ "перемога" "навряд чи буде повною".

"Не буде сліз радості від "перемоги", тому що "перемога" навряд чи буде повною. Підсумки, якщо вони будуть, деякі будуть трактувати як "перемогу", а деякі – як поразку. Занадто безглуздо ми все робимо, щоб "перемогти" начисто і повністю", – написав Царьов.

Він стверджує, що в росіян "так само не буде сліз від горя та приниження", тому що ганебної поразки нібито не буде, а "буде все, як у нас зазвичай буває". "Бог знає, як. Одне радує, Він, Бог, нас любить", – заявив Царьов.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...