Перемога буде за нами: Данілов сказав, коли ЗСУ планують звільнити Херсонщину

Українські захисники будуть робити все можливе для того, щоб якнайшвидше звільнити Херсонську область від російських окупантів. ЗСУ намагатимуться виконати це завдання протягом 3-6 тижнів. Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі національного телемарафону у середу, 27 липня, передають Патріоти України.

За його словами, лише зараз українська армія почала отримувати від західних партнерів те озброєння, якого потребувала ще навесні.

"Я вдячний нашим партнерам, тому що те, що ми сьогодні отримуємо, це величезна допомога, і те, як наші військові освоїли зброю, можна було побачити по знаменитому мосту, який, на жаль, тільки зараз знищили наші військові. Я б хотів, щоб його було знищено 25-26 лютого, але це вже історія.

Щодо термінів: я дуже обережний, бо це війна, та ворог почав стягувати війська до Херсонської області. Наші військові робитимуть все можливе, щоб у ці терміни, про які говорить президент, вони вклалися. Але я хочу сказати, що перемога буде за нами: на тиждень раніше чи на тиждень пізніше", – розповів Данілов.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....