Перемога ЗСУ ще ближче: Пошкоджено важливий шлях постачання окупантів на Луганщині

У найближчі два-три тижні російські окупанти стикатимуться з відчутною затримкою постачання військових вантажів на Луганщині, інформують Патріоти України.

Як повідомив в Telegram голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, "хтось" підпалив устаткування автоматизованого управління залізницею (шафа СЦБ) – на ділянці залізничного сполучення Луганськ-Лантратівка в районі Луганської ТЕС (Щастя).

За оцінкою фахівців, знищення такої системи призведе до переведення в "ручний режим" управління ділянкою залізничного сполучення, зазначає Гайдай. Як наслідок – це унеможливить своєчасне доставлення вантажів військового призначення до передових позицій російських окупантів (орієнтовно на 14-20 діб).

Ситуація на Луганщині

З початку жовтня українські військові проводять контрнаступ на Луганщині. Станом на 3 грудня вже звільнено 13 населених пунктів.

Місцева влада попереджала, що просування ЗСУ на цьому напрямку не буде таким стрімким, як в інших областях, бо ж окупанти готувалися до оборони.

2 грудня очільник Луганської ОВА Гайдай розповів, що Збройні сили України на сході мають успіхи на Лисичанському та Кремінському напрямку. Він зазначив, що найважча ситуація наразі з боку Лисичанська.

За його словами, на Сватівському напрямку та поблизу Кремінної, ЗСУ мають перевагу, мають успіх, потроху просуваються вперед, не дивлячись на шалену кількість ворога та техніки, яку постійно підвозять туди.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...