"Перемогла" леді Ю? Зеленська і Тимошенко з'явилися на публіці в білих вбраннях (фото)

Народна депутатка, лідерка партії "Батьківщина" 60-річна Юлія Тимошенко з'явилася в стінах Верховної Ради в аутфіті білого кольору. Вона скомбінувала класичну сорочку з бежевим жакетом. У такому вигляді політикиня була на пресконференції в парламенті, відео з якої вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Свій елегантний образ Тимошенко доповнила окулярами в ефектній оправі, а також об'ємними сережками. Раніше в образі, що складається з білих відтінків, нардепка відвідала Полтаву. Там вона виступила на народних зборах на захист землі від розпродажу. Вона вибрала для заходу сукню-футляр довжини міді і жакет.

Тимошенко в новому образі.

Зазначимо, що перша леді України Олена Зеленська також продемонструвала діловий образ в білому кольорі. Так, вона приїхала з офіційним візитом в Полтаву в білосніжному костюмі. Свій аутфіт Зеленська доповнила аксесуарами у вигляді сережок.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...