Переможців не судять: На скандальних довиборах у Раду на окрузі №87 оголошено про перемогу "слуги" Вірастюка, Шевченко заявляє про фальсифікації та тиск влади

Зеленський та "Слуги" правдами-неправдами показали "кузькіну мати" Коломойському та його ставленику на окрузі

Представник партії "Слуга народу" Василь Вірастюк переміг на довиборах у Верховну Раду в окрузі №87 Івано-Франківської області. За нього проголосували 31,25% виборців, повідомляється на сайті Центральної виборчої комісії. Так, на восьму добу після голосування, уранці 4 квітня ЦВК оприлюднила 100% оброблених дільничних протоколів на 117 дільницях округу, зазначають Патріоти України.

На 2-му місці – представник партії "За майбутнє" Олександр Шевченко з 29,69% – у нього на 750 голосів менше, ніж у Вірастюка. На 3-му – представник ВО "Свобода" Руслан Кошулинський з 28,86%.

Як відомо, раніше окружна виборча комісія почала перерахунок голосів на 20 виборчих дільницях. Розбіжності в кількості бюлетенів було виявлено на шести дільницях.

А недійсними результати визнали на п'яти, де, за даними руху "Чесно", перемагав Шевченко. За його клонів проголосували 499 виборців. Крім того, близько 500 бюлетенів зникли – за інформацією в протоколах від дільничної виборчої комісії, це були голоси за Шевченка.

А в Громадянській мережі "Опора" повідомили, що "перерахунок на деяких ділянках оскаржується в суді".

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше рух "Чесно" звинуватив народного депутата від "Слуги народу" Миколу Тищенка в зриві довиборів на Прикарпатті. За даними організації, він вимагав та забирав у журналістів посвідчення, а також обшукував присутніх.



Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...