"Перемир'я на Донбасі є фікцією": Порошенко закликав владу України повернути підрозділи ЗСУ на лінію зіткнення (відео)

Депутати від «ЄС» повернулися з лінії зіткнення на Донбасі з невтішною інформацією.

П'ятий президент України, лідер партії «Європейська солідарність» Петро Порошенко вимагає повернути підрозділи ЗСУ на ті позиції, з яких вони були відведені в процесі розведення сил на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба політсили, передають Патріоти України.

Порошенко уточнив, що депутати від «ЄС» повернулися з лінії зіткнення на Донбасі з невтішною інформацією: "Вони шоковані: нашим воїнам в'яжуть руки штрафами за вогонь у відповідь на російські провокації. Ми звертаємося з проханням в День уряду запросити Міністра оборони для того, щоб він відзвітував, кількість і на яку суму оштрафовані наші воїни за те, що вони захищають нашу землю».
За його словами, перемир'я на Донбасі є фікцією, тому що вже з початку року на Донбасі загинули 13 українських військових. У зв'язку з такою ситуацією Порошенко заявив: «Ми вимагаємо повернути підрозділи на позиції, на яких вони були до відведення протягом року. Так само повернути на лінію зіткнення контрснайперські підрозділи, які злочинно були відведені, забезпечивши їх так, як було два роки тому, необхідною зброєю та набоями. Наші воїни гинуть від снайперського вогню».

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...