Перемир'я на Донбасі: Російські окупанти посилюють обстріли. ЗСУ виконують наказ не відповідати на вогонь

Від початку доби 17 жовтня російсько-окупаційні війська чотири рази порушили режим тиші на Донбасі, відкривши вогонь по позиціях ЗСУ. Про це йдеться у вечірньому зведенні Операції Об'єднаних Сил, зазначають Патріоти України.

Уранці противник неприцільними пострілами зі станкового автоматичного гранатомета намагався спровокувати українських захисників поблизу Водяного, а опівдні відкрив вогонь із ручного протитанкового гранатомета неподалік Авдіївки.

Наголошується також, що воїни ЗСУ зброю у відповідь на вогневу провокацію не застосовували. Бойових втрат і поранень серед особового складу ООС немає.

Окрім того, у районі населених пунктів Пищевик та Широкине задокументовано прольоти ворожих безпілотників типу Квадрокоптер, які перетнули лінію розмежування. Безпілотні літальні апарати ворога були подавлені нашими засобами радіоелектронної боротьби, що унеможливило їх подальше застосування, - йдеться у зведенні.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...