Переплутав усю статистику: У Росії підрахували ляпи Путіна під час "Прямої лінії"

Російські журналісти проаналізували «ляпи» президента Росії Володимира Путіна, яких він припустився під час т.зв. «Прямої лінії» з народом 30 червня, передають Патріоти України.

Як повідомляє «Капітал Країни», під час ефіру Путін нарахував аж 500 млн пільгових «іпотечників» в Росії (тоді як всього в країні проживає 144 млн чоловік) і намагався розмовляти із записаними відеозверненнями.

Помилку про пільгову іпотеку господар Кремля повторив двічі. "Пільговою іпотекою скористалися понад 500 млн осіб. Понад 500 млн осіб", — заявив Путін. За його словами, ці «500 млн осіб» взяли кредити під 2,5% річних. Насправді ця ставка становила 6,5%.

Не володів Путін і даними про кількість пацієнтів, які ризикують заразитися COVID-19 після щеплень російськими чудо-вакцинами «Епівак» і «Ковівак» — він сказав, що хворіють аж 10% вакцинованих громадян. Але під час ефіру віце-прем'єр Тетяна Голікова прислала «начальнику» повідомлення про те, що хворіють всього 2,5%.

Говорячи про обов'язкову вакцинацію, президент примудрився і підтримати її, і не підтримати одночасно, згадавши досвід Радянського Союзу. «У Радянському Союзі вас хтось питав? Ніхто не питав. Я жив у простій робітничій сім'ї, батьків ніхто не питав. Тук-тук-тук. Зате стабільна була ситуація», — сказав він.

Половину звернень до Путіна записали попередньо, через це він плутався і потрапляв в безглузді ситуації. «Світлана, а як вас по батькові?» — заговорював він з відео. «Це записане звернення», — підказувала ведуча.

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...

"Вони володіють українською мовою або суржиком": У Раді резервістів ЗСУ назвали ймовірні завдання російських ДРГ у разі появи на Київщині

четвер, 28 березень 2024, 16:39

Проникнення розвідувально-диверсійних груп ворога в столицю може вплинути на рівень застосування Росією масованих атак, це надзвичайно серйозно. Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в етер...