"Перепочинок буде дуже коротким": Експерт попередив про ризик нової війни, але навіть не за 10 років

Сигнали, які наразі надходять з Кремля, про "мирні" переговори свідчать про те, що Росії потрібен перепочинок у розв'язаній війні. Україні ж важливо розуміти, що цей "відпочинок" може бути коротким. Таку думку висловив військовий оглядач Денис Попович, передають Патріоти України.

"Росія не витягує і просить перепочинок, хоче відпочити. Ясна річ, що ми повинні розуміти, що цей відпочинок буде коротким, і через один-два роки ми можемо отримати новий наступ", – зазначив він.

При цьому експерт висловив надію, що війна закінчиться до літа наступного року, але готуватися потрібно "до досить тривалого марафону". "На чому ґрунтуються мої очікування? Фактично весь останній тиждень з Кремля надходили сигнали, що потрібно починати мирні переговори. Це свідчить про те, що Росія хоче закінчити цю війну і сісти за стіл переговорів. Але поки ми бачимо, що вони наполягають на власному сценарії... Тому потрібно продовжувати робити те, що ми робимо", – додав Попович.

Джерело: Радіо НВ

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...