"Перепочинок, як між Першою і Другою світовими війнами": Зеленський потрапив у пастку з обіцянкою миру на Донбасі

Мінськ-2 передбачає не тільки припинення вогню і обмін військовополоненими, але й ще багато інших, неприйнятних для українців речей.

Виконання умов Мінська-2 для встановлення миру на Донбасі може стати справжньою проблемою для президента України Володимира Зеленського, зазначають Патріоти України.

"Якщо Володимир Зеленський має намір рухатися в руслі Мінських угод, то він буде змушений виконати цілий ряд зобов'язань. Мінськ-2 дійсно передбачає припинення вогню і обмін військовополоненими", - йдеться в матеріалі "Апострофа".

Втім, автор нагадує, що є й інша складова Мінська-2. Так, Україна повинна провести місцеві вибори на території ОРДЛО, а також забезпечити амністію бойовикам. Крім цього, Україна буде зобов'язана провести конституційну реформу, яка забезпечить особливий статус окремих територій Донецької і Луганської областей.

Натомість Україна відновить контроль над окупованими територіями і над держкордоном. "Якщо Зеленський дійсно виконає Мінськ-2, на українській землі настане мир. Який, на жаль, може означати лише перепочинок, як між Першою і Другою світовими війнами", - йдеться в статті. Головною ж проблемою стане те, що ставленики Москви на Донбасі стануть представниками цілого регіону в українській політиці.

Джерело: Апостроф

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...