Переробити скрепоносців на гейропейців: Скабєєва заявила про "колони українських гомосексуалістів", що рухаються на Донбас (відео)

Російська топпропагандистка Ольга Скабєєва оскандалилася висловлюванням на адресу України. Так, у прямому ефірі прокремлівського телеканалу "Россия 1" вона заявила, що президент України Володимир Зеленський нібито скерував на Донбас "колони українських гомосексуалістів". До таких дій, на думку Скабєєвої, українську владу підштовхнуло Агентство США з міжнародного розвитку. Увагу на провокаційні слова ведучої у Twitter звернули представники KyivPride, які борються за права ЛГБТ+ в Україні, повідомляють Патріоти України.

"Гей-паради вриваються на схід України, і це ніякий не жарт. Американці порадили Зеленському провести гей-парад на Донбасі, пораду особисто дав Байден", – заявила пропагандистка Кремля.

При цьому Скабєєва стверджувала, що все, сказане нею, – це правда, а не чергова брехня російських ЗМІ. Для відеоряду телеканал використав відеозаписи з ЛГБТ-заходів, які відбулися раніше в Україні.

"Без агентства США з міжнародного розвитку така гей-атака або гей-ініціатива на Донбасі була б неможлива. Тепер американці дали зелене світло, і на Донбас рушають колони українських гомосексуалістів", – сказала вона.

Нагадаємо, раніше чоловік Ольги Скабеєєвої, Євген Попов заявив, що Одеса і Маріуполь нібито хочуть "приєднатися" до Росії слідом за тимчасово окупованим Кримом.

Скриншот.


Поштовх для стрімкого розвитку вітчизняного ВПК: ЄC купуватиме українську зброю для ЗСУ на мільярди євро

середа, 8 травень 2024, 7:15

Українському ВПК прогнозували 2024 року шостикратне зростання. Однак держбюджет не в змозі викупити повністю обсяги виготовленої продукції навіть на рівні виробництва 2023 року. Держави-члени Євросоюзу купуватимуть озброєння для потреб ЗСУ від українс...

Боєприпаси для України: В Чехії відповіли, скільки наразі зібрано коштів на снаряди для ЗСУ і скільки ще прагнуть зібрати цьогоріч

середа, 8 травень 2024, 4:15

До ініціативи Чехії щодо снарядів приєднались вже два десятки країн з Європейського союзу й НАТО. Кошти на близько 500 тисяч артилерійських снарядів для України вже зібрані нині в межах чеської ініціативи. Про це розповів міністр закордонних справ Чехі...