Переродження нероби: Принц Гаррі, котрий ні разу в житті не працював, знайшов другу роботу за два дні

Принц Гаррі влаштувався на ще одну роботу. Як повідомляє Daily Mail, це його друге призначення за два дні, передають Патріоти України.

Герцог Сассекський увійшов до комісії Аспенського інституту по боротьбі з дезінформацією. Крім нього, туди запросили шахіста і політичного діяча Гаррі Каспарова, невістку медіамагната Руперта Мердока Кетрін Мердок і колишнього першого заступника директора Національної розвідки США Сью Гордон. Роботу комісії буде забезпечувати Крейг Ньюмарк (Craig Newmark), засновник великого міжнародного сайту оголошень Сraigslist, що працює з 1995 року.
Принца Гаррі запросили як філантропа і засновника організації Archewell. Він буде періодично брати участь в засіданнях комісії. «Як я вже говорив, в сучасному цифровому світі ми зіткнулися з лавиною дезінформації, яка заважає ясно мислити і розуміти світ, в якому ми живемо, як окремим особам, так і суспільству в цілому», - прокоментував принц Гаррі призначення. Він додав, що вважає боротьбу з недостовірною інформацією дуже важливою і радий взяти участь в ній.

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...

До парламенту Канади внесли законопроєкт про прискорення військової допомоги Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:31

У Канаді планують на законодавчому рівні спростити процес передачі Україні військової допомоги для боротьби із російським повномасштабним вторгненням. У нижній палаті парламенту країни зареєстрували відповідний законопроєкт. Ініціатором документа став ...