Переслідували навіть колишніх колег: Десятьох поліцейських із прикордоння Харківщини підозрюють у держзраді (фото)

Десять правоохоронців із Вовчанська стали підозрюваними у державній зраді. Про це повідомили у Державному бюро розслідувань, передають Патріоти України.

За даними ДБР, після захоплення міста російськими військами, окремі правоохоронці вступили на службу до новостворених незаконних правоохоронних органів окупантів. "Зрадники здійснювали чергування на блокпостах, проводили обшуки у своїх колишніх колег та їхніх родичів. Зафіксовані факти "віджиму" речей у місцевих мешканців тощо. Після звільнення Силами оборони території району, посіпаки росіян втекли разом зі своїми господарями, по дорозі втрачаючи речі та документи, які були надані їм для виконання злочинних завдань", — розповіли там.

Правоохоронці склали повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада). У разі доведення винуватості зрадникам загрожує покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.


Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....