Переслідування Порошенка: УГКЦ молиться на Різдво проти бісівсько-московських підступів, зокрема, щоб не було політично вмотивованих судових рішень

Політично вмотивовані судові рішення – це прояв зла, яке розділяє Україну. Про це у своєму привітанні усіх вірних та людей доброї волі, які святкують Різдво Христове 25 грудня, написав Глава УГКЦ Блаженніший Святослав, зазначають Патріоти України. Він закликав молитися за верховенство права і застеріг владу від спокуси вибіркового правосуддя.

“Виклики та загрози, що сьогодні стоять перед нашою Батьківщиною, вимагають від нас – понад усе! – відповідності Божій правді, Його вічним і справедливим законам. Об’єднані навколо Істини та керуючись у своїх рішеннях і діях відданістю справедливості, ми закладаємо міцні основи нашого суспільного життя, не залишаючи ворогові жодних можливостей”, – пише Блаженніший Святослав.

“Споконвіку зло безжалісно скеровує свої потуги проти людської солідарності, якої потребує добро, ослаблюючи тим самим окрему людину та цілий людський рід. Воно не втомлюється розділяти, щоб нав’язувати власне ярмо. В оточенні численних небезпек, сьогодні, як ніколи, нам потрібні злагоджені зусилля та віддана співпраця на благо рідного народу, здатність об’єднатися, щоб відстояти наше право на квітуче майбуття, а не поглиблювати розколи та непорозуміння”, – переконаний Глава УГКЦ.

Як відомо, 25 грудня Різдво Христове за григоріанським календарем відзначають Католицька церква, протестантські церкви, а також більшість помісних православних церков. Папа Римський Франциск провів у базиліці Святого Петра у Ватикані нічну Різдвяну месу.

Нагадаємо, що за вказівкою з Офісу президента п’ятому президенту Петру Порошенку підписали підозру в держзраді у справі про постачання вугілля з ОРДЛО.

Згодом співголова фракції “Європейська Солідарність” Ірина Геращенко заявила, що переслідування лідера партії “Європейська Солідарність”, п’ятого президента Петра Порошенка це черговий замовний брудний спектакль на замовлення президента України Володимира Зеленського.

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...