Пересторога російським десантам: Прикордонники провели бойові навчання на острові Зміїний

Клаптик суші у 1,7 км кв, що відстоїть на 60 км від дельти Дунаю, контролює морські комунікації з портами Одещини і перешкоджає Росії остаточно відрізати українське Причорномор'я від зовнішнього світу.

Особовий склад прикордонної комендатури швидкого реагування Ізмаїльського загону Держприкордонслужби України 30 липня відпрацював практичні вправи з бойовою стрільбою на острові Зміїний. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ, передають Патріоти України.

"Прямо посеред моря спецназівці підвищували свою майстерність зі стрільби з гранатометів, кулеметів і іншої стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...