Пересувалися в авто, яке надали найманці "ЛНР": Під Сєвєродонецьком поранили журналістів Reuters

У п'ятницю, 3 червня, під Сєвєродонецьком поранили двох журналістів міжнародної агенції Reuters. Вони пересували в автівці підконтрольних Росії бойовиків. Про це повідомляє CNN з посиланням на речника Reuters, передають Патріоти України.

Журналісти потрапили під обстріл Сєвєродонецьк. Водій транспортного засобу, в якому вони їхали, загинув.

"Під час репортажної поїздки двоє журналістів Reuters отримали легкі поранення під час обстрілу дорогою до Сєвєродонецька. Вони їхали на автомобілі, наданому підтримуваними Росією сепаратистами, за кермом якого була особа, призначена сепаратистами. Водій транспортного засобу загинув", - повідомив речник Reuters.

Зазначається, що "агенція висловлює глибокі співчуття сім'ї водія з приводу втрати". Інших подробиць інциденту невідомо.

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...