Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)


Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України.

На відеозаписі, опублікованому в мережі, показано момент, як українські захисники влучним пострілом влучають у танк російських окупантів. Танк негайно вибухає, проте продовжує рухатися. Пізніше на кадрах видно, що танк охоплений вогнем і повністю палає.

"Відео від служби зі зв'язків із громадськістю 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха", — підписано відео. Точний напрямок, де було знищено техніку окупантів, поки що невідомий.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...