Перетворили на брухт: Львівські прикордонники здійснили подвійне ураження техніки окупантів біля Вовчанська (відео)

Бійці прикордонної комендатури "Шквал" разом із військовослужбовцями інших підрозділів Сил оборони дають відсіч окупаційним військам на Харківщині. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України, передають Патріоти України.

Аеророзвідка прикордонників продовжує активно працювати на Вовчанському напрямку. За допомогою ударних дронів охоронці кордону 7-го прикордонного Карпатського загону здійснили подвійне ураження техніки окупантів.

Прикордонники вивели з ладу техніку росіян біля Вовчанська

Внаслідок удару прикордонники вивели з ладу російський Урал. В окупантів, які перебували в ПЗМ (полкова землерийна машина), теж запалало. Наразі втрати живої сили противника уточнюються.

Спецоперацій на морі побільшає: ГУР передали багатофункціональні броньовані шведські катери CB90 (фотофакти)

вівторок, 25 червень 2024, 9:08

Благодійники оснастили українське Головне управління розвідки броньованими катерами CB90. . Катери передані у межах мілітарної ініціативи «Сталевий фронт» компанії «Метінвест». Благодійники розповіли, що три катери CB90 коштували 165 млн гривень. . «...

Відправили в пекло: Третя штурмова виклала відео знищення у травні 180 окупантів на Харківщині (відео)

вівторок, 25 червень 2024, 8:56

Захисники третьої окермої штурмової бригади опублікували відеопідтвердження знищення ще 180 окупантів на Харківщині у травні, передають Патріоти України. "Ще 180 знищених та відзнятих росіян, які сунулись на позиції Третьої штурмової на Харківщині. І т...