Перетворили на брухт: Українські захисники знищили самохідну артустановку РФ та показали ефектне відео


Сухопутні війська України знищили російську самохідну артустановку. Відповідне відео українські захисники опублікували в мережі, передають Патріоти України.

Зазначається, що на відео показано роботу 45-ї окремої артилерійської бригади Збройних Сил України. Згідно із нього, окупанти намагались приховати камуфляжем свою техніку. Втім українські захисники знайшли російську самохідну артустановку та вдарили по ній прицільним вогнем.

Знищення ворожої техніки

Зросла кількість жертв російського обстрілу бази відпочинку біля Харкова (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:15

До шести зросла кількість загиблих унаслідок удару російських окупантів 19 травня по базі відпочинку в Малоданилівській територіальній громаді біля Харкова. Про це поінформувала в Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Ран...

Поперлись нагло, на авось: На Покровському напрямку ворог вирішив раптовим броньованим ударом пробити українську оборону (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:05

Російська окупаційна армія не припиняє атакувати на Покровському напрямку для захоплення нових територій. Ворог активно застосовує піхоту та бронетехніку. У свою чергу українські захисники завдають ворогові втрат і зривають спроби прорвати оборону, інф...