"Перетворимо на руїни": Прем'єр Ізраїлю закликав мирних жителів терміново покинути Сектор Гази

Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу закликав мирних жителів Сектора Гази негайно покинути анклав. Про це він сказав у відеозверненні, яке показав у Twitter ізраїльський мовник Kan, передають Патріоти України.

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) готова перетворити на руїни об'єкти терористичного угруповання ХАМАС у Секторі Газа, уточнив глава уряду.

"Війна займе час, попереду важкі дні. Ми будемо діяти у всіх місцях, де знаходяться терористи ХАМАС. Ми будемо до кінця мстити їм за той чорний день, який вони влаштували Ізраїлю. Ми розрахуємося з кожним, хто доторкнеться до викрадених ізраїльтян", — пообіцяв він.

Нетаньягу запевнив, що ізраїльська армія діятиме на повну потужність.

"ХАМАС розв'язав жорстоку і злісну війну проти мирних жителів. Ми переможемо, але ціна буде високою", — попередив він.

Міністерство оборони Ізраїлю запровадило надзвичайний стан по всій країні, усі збори й демонстрації скасовують, пише видання Haaretz.

"Рішення ухвалили після оцінки системою безпеки тривалості бойових дій. Продовження надзвичайного стану дасть змогу ізраїльській армії встановлювати спеціальні інструкції для населення, обмежувати зібрання та закривати об'єкти в певних місцях", — розповіли військові.Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу закликав мирних жителів Сектора Гази негайно покинути анклав. Про це він сказав у відеозверненні, яке показав у Twitter ізраїльський мовник Kan.

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) готова перетворити на руїни об'єкти терористичного угруповання ХАМАС у Секторі Газа, уточнив глава уряду.

"Війна займе час, попереду важкі дні. Ми будемо діяти у всіх місцях, де знаходяться терористи ХАМАС. Ми будемо до кінця мстити їм за той чорний день, який вони влаштували Ізраїлю. Ми розрахуємося з кожним, хто доторкнеться до викрадених ізраїльтян", — пообіцяв він. Нетаньягу запевнив, що ізраїльська армія діятиме на повну потужність.

"ХАМАС розв'язав жорстоку і злісну війну проти мирних жителів. Ми переможемо, але ціна буде високою", — попередив він. Міністерство оборони Ізраїлю запровадило надзвичайний стан по всій країні, усі збори й демонстрації скасовують, пише видання Haaretz.

"Рішення ухвалили після оцінки системою безпеки тривалості бойових дій. Продовження надзвичайного стану дасть змогу ізраїльській армії встановлювати спеціальні інструкції для населення, обмежувати зібрання та закривати об'єкти в певних місцях", — розповіли військові.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Є шанси на перемогу? Підтримка Гарріс американцями з початку місяця зросла на 11 пунктів, - опитування WSJ

субота, 27 липень 2024, 21:46

Підтримка Гарріс серед зареєстрованих виборців різко зросла з 35% на початку місяця до 46%, що на 11 пунктів вище, ніж раніше, однак Трамп все ще попереду. Про це інформує The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Згідно з новим опитуванням,...