Перевдягаються у форму ЗСУ: Окупанти намагаються прорватися на Таврійському напрямку, - речник сил оборони

Збройні сили України фіксують випадки, коли росіяни перевдягаються в українську військову форму і у такому вигляді ведуть бойові дії. Ворог намагається наступати на Таврійському напрямку. Про це повідомив в ефірі телемарафону "Єдині новини" поінформував речник Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун, передають Патріоти України.

"Росіяни цинічно продовжують порушувати правила ведення війни. Окрім постійного терору цивільного населення, як на ТОТ, так і з нашого боку, також фіксуються випадки перевдягання ворога в українську військову форму та ведення у такому вигляді бойових дій", - сказав він.

Росіяни продовжують влаштовувати м’ясні штурми, оскільки російським генералам, полковникам потрібно показувати хоч якісь результати, а їх у них немає.

"Інколи підключається техніка, але її не так багато. Тобто, ворог її, скажімо так, ховає, а жене піхоту уперед. Весь час підтягують резерви і вони йдуть вперед, і це роблять не кадрові військові, а саме "Шторм-Z", якісь територіальні війська РФ і ті люди, яких росіяни наловили, гастарбайтери, яких обманюють і заставляють підписувати якісь контракти і вони зразу йдуть на передову", - сказав він.

Окупанти не полишають спроб оточити Авдіївку.Зокрема, минулої доби російська авіація завдавала ударів біля Авдіївки, Роботиного та Вербового.

Тим часом українські військові потихеньку йдуть вперед біля Роботиного і Вербового. "Також зафіксовано намагання просуватися у районі Побєди. За минулу добу зафіксовано 10 невдалих спроб витіснити наші підрозділи із займаних позицій",- поінформував Штупун.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...