"Перевозив зібраний урожай": На Сумщині підірвався на міні власник аграрної компанії (фото)

На Сумщині підірвався на міні власник аграрної компанії та депутат селищної ради. Про це повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький у Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні близько 16 години у Краснопільській громаді сталася трагічна подія. Дорогою їхав вантажний автомобіль ЗІЛ. Він розминався із зустрічною автівкою та з'їхав на обочину з дороги, проігнорував попереджувальні таблички "обережно міни". Вантажівка вибухнула, водій загинув на місці", - повідомив він.

Живицький зазначив, що загинув місцевий фермер - власник аграрної компанії та депутат селищної ради, голова асоціації фермерів та приватних земле­власників Сумської області Іван Дейнека. "Чоловік перебував в автомобілі сам, за кермом. Перевозив зібраний урожай", - зазначив Живицький. Він висловив співчуття родині і громаді.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...